Geweigerd Unban aavraag MatthyGaming

Status
Niet open voor verdere reacties.
#1
Spelersnaam: MatthyGaming
De reden: Niet nakomen van je lessen + Reputatie neerhalen
Naam van stafflid: jessegeerts
Waarom een unban: Ik was eerst erg fan van de HarryPotter server. Daarom deed ik dus een sollicitatie voor Proffesor. Ik werd aangenomen. Na een tijdje begonnen we te werken met een rooster. ( Ik vond het zoizo al een beetje moeilijk om daar mee te werken ) Toen had ik me ingeplant en kwam ik niet... Ik kreeg toen een waarschuwing. Toen kwam ik de tweede keer niet en kreeg ik een ban van 30 dagen. daarna was het in een keer 36 dagen geworden na 3 weken. Ik wacht nu al ongeveer 1 maand op een unban. Ik wil graag treug komen in het spel. al krijg ik een reset of niet. ik wil gewoon treug komen in het spel

Dankjewel voor het lezen
MVG MatthyGaming
 
#8
We werkten ongeveer 3 weken na de opening met een planning/rooster systeem op google docs door middel van een spreadsheet.

Bij de 1e keer was je het schijnbaar vergeten?
Bij de 2e keer ging je onverwachts uit eten wat je dus niet had verteld toen je onverwachts uit eten ging waardoor wij geen rekening konden houden en de les kon schrappen.

Er dreigden een aantal spelers met de server te stoppen als we niet hadden ontslagen + verbannen van de server omdat je aardig wat reputatieschade had opgeleverd richting DreamWorld.

Je ban was in overleg met de hele lead op dat moment
 
#9

Als je het zo graag wilt weten.

Afgewezen wegens doordrammen als een klein kind.

Wil je alsnog een unban? Dan kan je deze kopen in de winkel. (Van echt geld)
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan