1. Wij gebruiken cookies om onze website beter te laten werken. Indien u verdergaat, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Learn More.

Suggestie docenten/vakken

Discussion in 'Suggesties' started by Incapabel_, Jan 13, 2020.

 1. De bekende eerste vraag bij een professor sollicitatie: “Voor welk soort docent wil je gaan”. Na lang denken besluit je toch maar in te vullen dat je graag waarzeggerij wilt geven.

  Maar vervolgens kom je erachter dat docenten eigenlijk alle vakken mogen geven.

  Naar mijn mening zouden docenten eigenlijk een hoofdvak en een zijvak/sub-vak moeten kiezen voor hun lessen. Zo verbetert de kwaliteit van lessen aanzienlijk, juist doordat men zich verdiept in deze 2 vakken en hun onderwerpen. Zo resulteert dat in meer informatievere lessen en komen spelers meer te weten over de toverwereld.

  Groetjes,
  Iedereens favoriete speler
 2. Hier ben ik t mee eens dit zou zeker de lessen kwalitatief verbeteren
 3. Ik ben het hier niet echt mee eens want stel voor je moet van jefke dan persee als hoofdvak Rekenen terwijl je bv ook een vliegles wilt geven kan dat niet
 4. Grammatica

  Grammatica Owner Staff Member Owner

  Het klopt dat docenten alle lessen mogen geven.
  Ik laat dit over aan @jefkedebeer
 5. Daarom mogen ze dan zelf kiezen, anders verbeteren de lessen sowieso niet als je ZELF niet geïnteresseerd bent. Dus je kan zeker wel je eigen lievelingsvak kiezen. Het is ook niet zo dat maar 1 iemand 1 vak mag geven, want dan zou de les niet meer voorkomen wanneer de docent verlof heeft bijvoorbeeld.
 6. Dit vind ik wel slim alleen idd met dat je meerdere dingen misschien kan kiezen zoals 2 vakken ofzo? :)
 7. Precies, vandaar het Main/Sub-vakken idee, zodat je je naast je "hoofdvak" ook kan focussen op een ander spectrum dat je leuk lijkt

Share This Page