1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Staffteam

Discussion in 'Wiki' started by donavan121898, Apr 5, 2018.

 1. donavan121898

  donavan121898 Admin Staff Member Admin Professor

  Functies binnen het stafteam
  Klassenoudste (Voorheen helper)
  Vroeger werd deze functie helper genoemd, maar om het Harry Potter-gevoel te versterken, is de naam veranderd naar klassenoudste. Nadat je aangenomen bent, begin je meestal als klassenoudste, zelden worden er uitzonderingen gemaakt. De taak van een helper is toezicht houden op de chat en zien of het wel netjes blijft. Als je goed je best doet kan je gepromoot worden naar Hoofdmonitor.

  Hoofdmonitor (Voorheen moderator)
  Vroeger werd deze functie moderator genoemd, maar om het Harry Potter-gevoel te versterken, is de naam veranderd naar hoofdmonitor. Als je goed je best doet als klassenoudste is de kans groot dat je hoofdmonitor wordt. Hoofdmonitoren hebben toegang tot meer functies en zijn soms noodzakelijk om een conflict op te lossen. De voornaamste taak is de chat in de gaten houden en spelers helpen met problemen.

  Jr. developer
  Als je veel talent hebt als developer, maar deze nog niet volledig ontwikkeld zijn, kan je jr. developer worden. Als jr. developer kan je makkelijk vragen stellen aan developers als je ergens niet uitkomt. Je maakt vooral kleine plugins. Binnen ons developer team krijf je de kans om je verder te ontwikkelen naar Developer, maar ook ontwikkeling van je code.

  Developer
  Een Developer ontwikkelt nieuwe plugins voor de server. Als er bugs zijn in de server, helpen developers ze op te lossen. Een developer doet iets meer dan een jr. developer. Als Developer maak je grotere plugins voor een belangrijke functie op onze server. Voor Developer of jr. developer kunt u altijd solliciteren.

  Administrator (ookwel admin genoemd)

  Een administrator configureert plugins en zorgt ervoor dat dreamworld online blijft en dat de plugins goed geconfigureerd zijn. Administratoren hebben volledige toegang tot de servers waardoor zij bijna alle problemen kunnen oplossen. Hoofdmonitoren kunnen bij hen terecht wanneer er problemen zijn. Sommige Administrators zijn ook Lead, dit is niet altijd het geval. U kunt bij admins terecht als een hoofdmonitor uw vraag niet kunt beantwoorden. Ga dus eerst langs bij Hoofdmonitoren!

  Lead

  Leden van "de lead" zijn verantwoordelijk voor de belangrijkste zaken en hebben inspraak over de toekomst van de server. Enkel de owner staat boven hen. De lead heeft alle rechten en ontwikkelen nieuwe update's en gamemode's.

  Owner

  De owner (Bitfusion) is de enige die meer over de server te zeggen heeft dan de rest van de lead. Hij stelt het financieel plan op en zorgt dat maandelijks alle facturen betaald worden. Ook beheert hij de apparatuur.

  Functies binnen het community team

  Architect
  Als er bouwwerken nodig zijn zorgt een architect hiervoor. Je kan als architect promoveren naar sr. architect door goed je best te doen en veel te bouwen. Voor architect kunt u altijd solliciteren.

  Sr. architect

  Een sr. architect heeft dezelfde functies als de gewone architect. Hij heeft wel de mogelijkheid leiding te geven binnen het bouwteam. Deze rank geeft aan dat je goed in het vak bent en voldoende ervaring hebt binnen het team van Dreamworld.

  Modeler

  Modelers zorgen voor de textures in de texture pack. Dit is nodig om bepaalde objecten in de game te zetten. Zoals een staf en Chocokikkers.

  Solliciteren? Dat kan! >> KLIK HIER <<
  Last edited by a moderator: Apr 7, 2018
  • Agree Agree x 1

Share This Page