[Onderhoud] Anno 984

Zouden jullie anno weer gaan spelen als deze update succesvol verloopt?

  • Ja

  • Nee

  • Zie ik wel


De resultaten zijn alleen zichtbaar na stemmen.
#22
dat is juist het probleem denk ik dan gaan mensen ECHT griefen want je hebt dan vuur bogen die mensen op de tnt gaan schieten dus de kastelen gaan stuk
 
#24
ik heb het soort vfan op een server waar ik het ip niet van ga noemen gespeelt en ik "haat" survival en ik kon toen niet zo goed pvpen wat ik nogsteeds niet kan en ik heb video's gezien dus ik weet het best wel
 
#26
het was ook maar eventjes ik was neit eens aan een base toegekomen en het is een server die redelijk bekend is onder een bepaalden groep maar het is zeker een goede server met een als een goede faction server
 
#29
in een normale fac wereld zie je bijna geen gegrief. Maar als je een gat in de grond verstopt zal dat wss wel zijn. Want dat is anders onmogelijk te vinden.
 
#30
Mexicaan plz stop met dat factions gedoe... Dreamworldmc is geen factions server en zal het hopelijk nooit worden en die base die je net toonde zal wss gemaakt zijn op een server waar je gens kan kopen en bijna geen werk kost wat best stom is. Noob factions is voor jou factions waar je werk, tijd en moeite moet in steken om ver te komen en niet alles via gens bouwen en afk farmen. En afk farmers is niet zo gezellig... Ik zie ook niet echt factions met Harry potter gecombineerd worden.
 
#31
Mogen we nog niet een discussie maken. Je pubtbis dat je denkt dat er veel gaten gaan zijn in de gron door factions. Dit zal je eigenlijk alleen zien bij bases of warzone.
 

donavan121898

Owner
Medewerker
Owner
#32
Mogen we nog niet een discussie maken. Je pubtbis dat je denkt dat er veel gaten gaan zijn in de gron door factions. Dit zal je eigenlijk alleen zien bij bases of warzone.
Ik stel voor deze discussie te stoppen.
Aangezien het toch niet gaat gebeuren en het geen nut heeft erover door te gaan.
 
#33
Ik heb nooit gezegd dat ik factions wou. Vond het een goed idee. Ik probeer gwn hem duidelijk te maken. Dat in een factions weinig in de normale wereld gegrieft wordt.
 
Bovenaan