Feedback - Anno 984

Bitfusion

Owner
Medewerker
Owner
#1

Anno 984 is vandaag om 19u geopend. We hebben er allemaal wel van genoten, maar de release van deze gamemode brengt natuurlijk ook bugs en updates met zich mee. Wij zouden graag hebben dat jullie deze rapporteren.

Excuses voor de lag.
In het begin hebben we redelijk wat lag spikes vastgesteld. Ons team heeft deze direct gescreend en we zijn erachter gekomen dat dit komt door onze grote wereld. De wereld is zoals duidelijk te zien is gegenereerd met een speciale generator. Dit vraagt veel meer van de server bij de periodieke saves. Wij benadrukken wel dat we de gehele wereld vooraf hebben ingeladen. We evalueren morgen of de lag nog steeds aanwezig is.

Hoe rapporteer ik een bug?
Je hoeft niet meer te doen dan te antwoorden op dit bericht en een omschrijving te geven. Omschrijf het probleem, geef ons informatie over in exact welke omstandigheden, wat het eventuele exacte bericht is (inclusief prefix), liefst ook een screenshot.

Ik heb een schitterend idee!
Wij staan open voor alle ideeën, dus omschrijf ze hieronder en als ze goed onthaald worden bij spelers zullen ze zeker toegevoegd worden.

Heropening Harry Potter server
De Harry Potter server is momenteel offline omdat we alle kracht aan Anno 984 willen geven. Dit blijft nog zeker zo tot morgen. We evalueren de stand van zaken morgen opnieuw.

Rapporteer zo veel mogelijk bugs en geef zo veel mogelijk ideeën, want alleen zo kunnen wij Anno 984 een gamemode van onze spelers maken. Je mag natuurlijk ook gewoon schrijven dat je het leuk vond ;).
 
Laatst bewerkt:
#8
Dat is iets anders. Een Dungeon is dat je erin gaat en het einde moet zoeken waar bijvoorbeeld een boss zit. Hierin kan je goede stuff krijgen
 
Bovenaan