40% SALE - De Slag om Zweinstein

Bitfusion

Owner
Medewerker
Owner
#1
Na het succes van de Slag om Zweinstein 1.0 en de mislukking van de Slag om Zweinstein 2.0 zijn we hier met de Slag om Zweinstein 2.1! Het spijt ons zeer erg dat editie 2.0 zo moest aflopen, maar we doen er alles aan om deze editie fantastisch te maken! Editie 2.0 was niet op de juiste dedicated server gehost en had niet de juiste RAM, maar die problemen zijn dus van de baan!

Wat is De Slag Om Zweinstein (BOH)?
De Slag Om Zweinstein is een speciaal event op Dreamworld. Hierin strijden de dooddoeners tegen de leerlingen van de school. Je kunt dooddoener worden door het kopen van de dooddoener rank in onze webshop. Dit is absoluut niet "pay to win", want alle leerlingen zijn met ontzetten veel en de dooddoeners krijgen net iets betere spreuken, waardoor iedereen wel degelijk een kans maakt en het gevecht eerlijk en leuk voor beide partijen kan verlopen. Indien er te weinig dooddoeners online zijn, zal ons systeem zelf extra dooddoeners toevoegen!

Nieuwe Features:
  • Een scoreboard met het aantal punten per team en de resterende tijd.
  • Dooddoeners kunnen 1 van de 3 spawnlocaties kiezen.
  • Een eigen kit (je krijgt steeds hetzelfde kit)
  • Respawn delay (15 seconden)
  • Dooddoeners vermommen automatisch zodat je ze makkelijk kan onderscheiden!
Belangrijke punten:
  • Om 19:00u gaan alle servers offline buiten de hub en de proxy. Jullie kunnen dan in de hub wachten totdat je naar de event server kan.
  • Je moet om 19:15u online zijn en het event zal om 19:30u beginnen! BELANGRIJK: TE LAAT = TE LAAT!
  • In het begin van het event kan er een beetje lag zijn, dit is door de teleportatie van de verschillende spelers naar de spawnplaatsen. Daarna is dit van de baan!
  • Het maximale aantal players zal op 150 staan (hopelijk hebben we dit nodig ;))!
Jouw keuze!
Jullie mogen kiezen hoe lang het event zal duren! Dit kan je doen door te voten op de poll!

Indien jullie nog vragen hebben, hoor ik dit graag!
Tot zaterdag!

De meeste actieve spelers weten natuurlijk al dat dit topic altijd één dag voor de Slag om Zweinstein komt, maar voor de nieuwelingen zal ik het nog even uitleggen. Het event zal gestreden worden tussen twee partijen: de dooddoeners en de leerlingen van de school. Iedereen is normaal gezien leerling, maar alleen de mensen met een dooddoener rank kunnen het kamp van de dooddoeners versterken. Om net voor het event nog een aantal nieuwe dooddoeners aan te werven, starten we steeds ook een SALE van 40% op de dooddoener ranks! Deze sale zal eindigen op zaterdag om 23.59u!

WEBWINKEL: >> LINK <<

Veel succes!
 
Bovenaan