1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

DreamWorld

Apr
04
by Ilomiswir at 9:37 PM
(170 Views / 0 Likes)
0 Comments
Hallo iedereen,

Vandaag is de oude wiki vervangen door een nieuwe wiki, die zich op het forum bevindt.
In tegenstelling tot de vorige wiki kan iedereen hier iets plaatsen. Indien jij een onderdeel hebt dat jij op de wiki zou willen zien, kun je dit zelf schrijven en posten.

Eerder werd er niks met het forum gedaan, daar hopen we nu verandering in te brengen. Via het forum zal de wiki makkelijker gezien kunnen worden en kunnen er meer mensen posten dan enkel de lead.

Indien je wilt weten hoe de nieuwe wiki werkt, kun je dat hier (klik) vinden.
Mar
22
by Bitfusion at 11:18 PM
(219 Views / 0 Likes)
0 Comments
Hallo iedereen

Zoals gespeculeerd werd en zoals ook te verwachten was, hebben we besloten de gamemode "Anno 984" met onmiddellijke ingang te sluiten. Dit door onze eigen fouten: te weinig updates, slechte updates... Voor deze fouten hebben we de gegronde reden dat de Harry Potter update momenteel onze belangrijkste taak is en deze de updates voor Anno 984 niet toelaat.

Mensen die een resort gekocht hebben voor Anno 984, kunnen zich melden via [email protected]. Voor hen zal een eenmalige couponcode aangemaakt worden ter waarde van hun betaalde bedrag. Ranks zijn over de hele server geldig en worden NIET terugbetaald.

Wij kijken alvast vol spanning uit naar de release van de Harry Potter update in de komende weken.

Bitfusion, Owner van DreamWorld
Jan
23
by Grammatica at 4:53 PM
(770 Views / 0 Likes)
32 Comments
Beste spelers

Ik plan op 29/1/2018 een onderhoud op de gamemode Anno 984. De gamemode was tevens in BETA.

Ik voeg een aantal nieuwe features toe en ik wijzig een aantal dingen:
  • Iedere school krijgt een bepaald roleplay verhaal. Deze worden momenteel geschreven. Hier zullen nog topics over komen.
  • Spelers en schoolhoofden hebben GEEN invloed meer op allianties. Dit wordt bepaald door hogere staff. Er is dus geen paniek meer over oneerlijke oorlogen of samenwerkingen.
  • Makkelijkere en meerdere manieren om AC te verdienen.
  • Verduidelijking van de regels.
  • Half omgehakte bomen zullen worden weggehaald.
  • Spelers beginnen opnieuw. Het kan dus zijn dat je in een andere school terecht komt. Mensen die een re-sort gekocht hebben, mogen opnieuw kiezen!
  • De gebouwen zullen blijven staan.
  • De nether waar pvp altijd enabled is. (dit heeft geen band met Zairix)
  • Dungeons
  • Bosses
En nog veel meer.

Suggesties kunnen jullie achterlaten in...
Dec
26
by Remodify at 4:42 PM
(391 Views / 0 Likes)
4 Comments
Dag allemaal

Op 2 januari zal ik een "build contest" organiseren voor de huidige builders van DreamWorld en de normale spelers. Deze contest is naast een test voor onze huidge builders, meteen ook het ideale moment om nieuwe builders aan te nemen. Er zullen drie opdrachten gegeven worden over een tijdspanne van 3 dagen. Deze opdrachten zijn tot dusver onbekend. Wel krijg je voor elke opdracht twee tot drie dagen de tijd. Huidige builders die falen zullen ontslagen worden en spelers die slagen zullen aangenomen worden. Je kan meedoen door een sollicitatie voor builder te maken. Er zullen maximaal vijftien spelers voor het gehele contest aangenomen worden. Momenteel zijn er nog maar tien plaatsen over. Ben jij de volgende builder?

Regards, xHawkk
Dec
20
by Bitfusion at 10:29 PM
(386 Views / 0 Likes)
8 Comments
[​IMG]

Anno 984 is vandaag om 19u geopend. We hebben er allemaal wel van genoten, maar de release van deze gamemode brengt natuurlijk ook bugs en updates met zich mee. Wij zouden graag hebben dat jullie deze rapporteren.

Excuses voor de lag.
In het begin hebben we redelijk wat lag spikes vastgesteld. Ons team heeft deze direct gescreend en we zijn erachter gekomen dat dit komt door onze grote wereld. De wereld is zoals duidelijk te zien is gegenereerd met een speciale generator. Dit vraagt veel meer van de server bij de periodieke saves. Wij benadrukken wel dat we de gehele wereld vooraf hebben ingeladen. We evalueren morgen of de lag nog steeds aanwezig is.

Hoe rapporteer ik een bug?
Je hoeft niet meer te doen dan te antwoorden op dit bericht en een omschrijving te geven. Omschrijf het probleem, geef ons informatie over in exact welke omstandigheden, wat het eventuele exacte bericht is (inclusief...
Dec
08
by Bitfusion at 8:24 PM
(900 Views / 2 Likes)
29 Comments
[​IMG]
EDIT: De ranks voor Anno 984 zijn op BuyCraft - onder voorbehoud - aangepast. Er komt ook nog een sale aan!

Een nieuw tijdperk van magie, een nieuwe generatie of kunnen we beter terug in de tijd zeggen? Anno 984 dat is de naam van het nieuwe project van DreamWorld! Maandenlang werken aan een idee dat uitgroeit tot een stabiele server, waar we eindelijk spelers op kunnen ontvangen! Hier vind je antwoord op elke mogelijke vraag met betrekking tot Anno 984.


Wat is Anno 984 eigenlijk?
Sneak peaks, korte berichten of soms eventjes de afkorting 'anno' in de chat, de kans is groot dat je dat al hebt gezien. Je wist waarschijnlijk al dat het een gamemode was, maar wat houdt het in? Anno 984 gaat onder de slogan: "Waar legendes blijven bestaan" en we liegen er niet om! We keren terug naar het jaar 984 n.C., een woelige periode met weinig orde. De toverscholen zijn nog niet opgericht en dat zal dus...
Nov
20
by Bitfusion at 3:58 PM
(371 Views / 1 Likes)
5 Comments
[​IMG]
BLACK FRIDAY
Nu Black Friday stilaan in het land komt, hebben we meerdere malen de vraag gekregen voor een Black Friday korting. Wij hebben dan ook beslist deze korting door te voeren voor een hele week. Dit omdat niet iedereen de kans heeft om op vrijdag een rank te kopen.

ANNO 984
Naarmate Anno 984, onze nieuwe gamemode, meer en meer vordert, komt de release ook dichterbij. De release zal voor ergens in december zijn. Verder willen we benadrukken dat de huidige ranks bruikbaar blijven in Anno 984 en hiervoor zullen equivalenten voorzien worden, met andere woorden "Immo" zal "Handelaar" worden. De perks voor de nieuwe gamemode zullen ook nog worden toegevoegd aan de webstore. De Black Friday-korting is de perfecte kans om al goedkoop een rank voor Anno aan te schaffen.

Verder zal onze nieuwe classes plugin binnenkort geïnstalleerd worden. Als...
Nov
17
by Grammatica at 10:29 PM
(1,114 Views / 0 Likes)
42 Comments
hallo tovenaars en heksen van Dreamworldmc!

Wij als lead willen graag weer een event organiseren. Maar we kunnen helaas niets bedenken. We hebben al een aantal keer het BOH event gedaan en willen dit keer iets anders. We hadden wel een paar ideeen maar dit was moeilijk om uit te werken.

Nu vragen wij jou om tips! Of nieuwe events! Laat Vanalles achter in de reacties! En misschien zie je jouw event wel terug in de server en verdien je een plekje in het eventteam!

Alvast bedankt
Nov
13
by Bitfusion at 4:43 PM
(426 Views / 0 Likes)
4 Comments
DreamWorld heeft besloten de ranks grondig te veranderen. Zo zijn ze meer cosmetisch en zo wordt de vooruitgang in het spel haast herleid tot 0.

Waarom doen we dit?
We hebben de laatste dagen enkele meldingen gekregen van mensen die beweerden dat onze webstore niet volledige EULA-vriendelijk was. Daarom staat er op de voorpagina nu de volgende tekst:
Via deze weg willen we ons tot een 100% EULA-vriendelijke server maken.

Wat is er aangepast?
Vanaf nu krijg je geen galjoenen en brandstof meer bij de aankoop van een rank. Dit is vervangen door toverstokken, patronussen, faunaten & meer. Als je eerder een rank...
Oct
22
by Ilomiswir at 10:31 AM
(452 Views / 2 Likes)
12 Comments
Hallo iedereen

Zoals jullie weten werd gisteren de Slag om Zweinstein georganiseerd onder leiding van @Grammatica ! Wij zouden graag weten wat jullie ervan vinden (positief en negatief) zodat we de volgende editie nog beter kunnen maken!

Laat hieronder dus weten wat je ervan vond!