Release Harry Potter Update

Bitfusion

Owner
Medewerker
Owner
#1
Een jaar geleden schreef ik hier mijn allereerste topic. Ik deelde mee dat DreamWorld ging openen. Exact één jaar later ben ik hier weer om het allergrootste dat DreamWorld ooit heeft uitgebracht te presenteren. Van in november zijn we dagelijks bezig geweest en we kunnen nu eindelijk zeggen dat het ongeveer af is! Je leest het goed, de update gaat dadelijk live! Het echte topic waarin ik jullie écht alles vertel, komt er binnenkort. In dit topic wil ik jullie graag een beeld geven over de praktische zaken, alhoewel ik toch wat sneak peaks ga geven!

Wanneer gaat het open?
Dit is de meest gestelde vraag, waar we spijtig genoeg nog geen antwoord op hebben. Wat we wel beloven is dat het rond zondag 24 juni zal zijn! Perfect om na de examens (voor sommigen) eens te ontspannen!

Wat gebeurt er met mijn ranks?

 1. Blijven ranks behouden?
  Natuurlijk blijft alles behouden, daarover hoef je je geen zorgen te maken. Ook de crate keys e.d. krijg je allemaal terug. Je zal hier vanaf de release een mail voor kunnen sturen naar [email protected].

 2. Blijven alle ranks behouden?
  De immo-rank zal niet langer deel uitmaken van ons assortiment, maar niet getreurd: we vervangen deze door de "magie-zoöloog"-rank. Omdat we natuurlijk voordelen verwijderen van de immo-rank, geven we enorm veel extra's aan deze rank. Zo zal de rank verschillende morphs én pets hebben. Ook geven we nog vele andere voordelen m.b.t. Newt Scamander die we in de volgende post uit de doeken doen!

 3. Komt er een nieuwe rank?

  Uiteraard komt er een nieuwe rank en we zijn verheugd hem voor te stellen! De nieuwe rank zal "feniks" heten.
  Een feniks is een grote vogel van ongeveer dezelfde grootte als een zwaan met rode en gouden veren, samen met een gouden bek en gouden veren, zwarte ogen en een staart zo groot als een pauw. Zijn veren gloeien lichtblauw in het duister, terwijl zijn gouden veren op de staart warm zijn om aan te raken.
  De feniks-rank staat voor een ENORM aantal particles, morphs, pets, wand designs, speciale items enz. De pre-order start binnenkort, hierbij zullen we een korting van 50% geven!
Wat verandert er nu concreet?
Zoals hierboven vermeld, delen we dit mee bij onze volgende post. Hieronder geef ik al enkele leuke zaken mee!
 1. Schaken: je zal in de server kunnen schaken
 2. Chocokikkerplaatjes
 3. Nieuwe wegisweg
 4. Nieuw kasteel
 5. Nieuwe spawn
 6. Nieuw ..., alles!
 7. Examens
 8. Lessensysteem
 9. Veel meer quests
 10. Nieuwe duelarena's
& nog honderden andere zaken die we nog geheimhouden.

Enkele foto's:
Komt er een livestream?
@craftercis zal de opening streamen op zijn YouTube-kanaal, abonneer alvast op hem!
>> KLIK HIER <<

Wie heeft er zin in? :)
 
Bovenaan